Terug

Hangende terrasheaters

Met hangende terrasheaters bespaar je veel in ruimte, en geniet tegelijk van het comfort van heerlijke verwarming op iedere plek van je terras.

Filters

Hangende terrasheaters

Met hangende terrasheaters bespaar je veel in ruimte, en geniet tegelijk van het comfort van heerlijke verwarming op iedere plek van je terras. Dit type heaters zijn op te hangen op vrijwel alle constructies, zodat je ook grotere oppervlakten effectief opwarmt. Zo is het mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van de veranda, of binnen de constructie van een reguliere overkapping. Alles om ook buiten het zomerseizoen buiten te kunnen zitten.

Efficiënte in ruimte en warmte

De hangende terrasheater is efficiënt op te hangen aan het bestaande plafond van je overkapping of aan de constructie van de parasol, waardoor deze weinig ruimte inneemt. Daarnaast is de heater ook te gebruiken als lamp, zodat je ook later in de avond nog buiten kunt blijven zitten. Afhankelijk van het model heb je bij hangende terrasheaters wel te maken met bedrading, welke je graag goed wilt wegwerken. We geven je graag tips om dit goed te doen.

Kies uit diverse eigenschappen en modellen

Ga voor een perfecte integratie van de terrasverwarming met onze uiteenlopende modellen. Selecteer welke eigenschappen jij belangrijk vindt, en op welke constructie je de terrasheater wilt plaatsen. Binnenkort geniet je van het tijdloze comfort van terrasverwarming bij huis.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box